kovastvo ocko kovane ograje bel logo

Kako do svojega izdelka?

Prisluhnili bomo vašim željam in idejam ter vam izdelali izdelek, ki bo za vas najboljši, unikaten in kakovosten.

Želite ponudbo?

ALI

Pokličite in se dogovorite
za brezplačen ogled na:

DESIGN: Če niste prepričani o ustreznosti modela, vam pri tem pomagamo tako, da na podlagi fotografij ali ogleda objekta skupaj najdemo ustrezno rešitev. Z izrisom in vizualizacijo se lahko lažje odločite za vaš izdelek. Svetujemo vam glede oblike, izdelave, barve ter tehničnih rešitev glede montaže.

ALIDECOR

ALIdecor je naša nova blagovna znamka, s katero predstavljamo inovativne in oblikovalsko zanimive izdelke za sodobno življenje. Znamka je usmerjena v ambient in sodoben dom. Usmerjeni smo v majhne artikle, ki polepšajo vaš prostor hkrati pa so uporabni in kakovostni.

 

Pribor za kamin STYLE iz skupine ALIdecor

Model – STYLE  Cena 289 € z DDV

Model – NICE   Cena 269 € z DDV

Model NICE in STYLE sta orodji , ki ju boste z veseljem postavili pred vaš kamin. Minimalističen dizajn in ravne linije spremenijo vsak prostor v majhno galerijo. Z malo ročne spretnosti lahko zelo hitro dostopite do orodja in ga enako preprosto tudi pospravite v čudovito skulpturo. Izdelek je zaradi vrhunskega dizajna in praktičnosti uporaben skozi vse leto. Zaradi uporabljenih materialov je praktično neuničljiv.

Pribor vsebuje tri elemente osnovnega orodja: lopatica, strgalo in metlica. V eni potezi se spremeni v pribor za kamin in je pripravljen za uporabo. Vgrajeni zatiči služijo za stabilnost, da so orodja varno vpeta na nosilce. Izdelek je prašno barvan in odporen na visoke temperature ter praske. Kakovost barve je enaka kakovosti serijsko izdelanih kaminskih vložkov. Čisti se enostavno z vlažno krpo. Izdelan je iz kovine, lopatica in spodnji lonec sta lasersko rezana in tako izdelana do natančnosti. Skulptura je ročno oblikovana in sestavljena tako, da je vsak pribor unikat. Celoten izdelek je pritrjen na poliran črni kamen.

Dimenzije: Višina: 78,0 cm Širina: 15,0 cm Globina: 15.0 cm Teža: 9 kg

ALI IMATE VPRAŠANJE?

Z veseljem vam pomagamo!