CompanyWall bonitetna pasica kovaštva Očko

Kako do svojega izdelka?

Prisluhnili bomo vašim željam in idejam ter vam izdelali izdelek, ki bo za vas najboljši, unikaten in kakovosten.

Želite ponudbo?

Pošljite spletno povpraševanje s klikom tukaj!

Ali

Pokličite in se dogovorite za brezplačen ogled na:

041/506-280

 

 DESIGN: Če niste prepričani o ustreznosti modela, vam pri tem pomagamo tako, da na podlagi fotografij ali ogleda objekta skupaj najdemo ustrezno rešitev. Z izrisom in vizualizacijo se lahko lažje odločite za vaš izdelek. Svetujemo vam glede oblike, izdelave, barve ter tehničnih rešitev glede montaže.

 

 

Smo podjetje z lastno proizvodnjo kovanih izdelkov (kovana vrata, kovane ograje, kovane okenske mreže, kovane balkonske ograje, kovana svetila, kipi in skulpture) − večino elementov izdelujemo sami. Razpolagamo z velikim strojnim parkom, ki je posebej namenjen umetnostni kovaški dejavnosti. Ker je danes samo ročno skoraj nemogoče izdelovati, nam stroji olajšajo delo, skrajšajo čas izdelave, ob vsem tem pa na prvem mestu ostaja kvaliteta. Ker pa je umetnostno kovaška dejavnost v svoji branži specifična in zahteva od ustvarjalca obilo ročnih spretnosti, še vedno ostajata osnovno orodje kladivo in nakovalo.

Vsi naši izdelki so narejeni po meri in so vsak zase unikat. Prepričajte se o naši kvaliteti, nas kontaktirajte in skupaj se bomo dogovorili za rešitev, ki bo za vas najboljša.

Zgodovina sega vse do konca sedemdesetih let, ko je Milan Očko odprl svojo delavnico v Oplotnici, v kraju, kjer je odraščal. Tam so se začeli ustvarjat prvi kovaški izdelki pod njegovim imenom. Kasneje je imel možnost, da svojo dejavnost preseli v mesto Zreče, mesto, ki je bogato s kovaško tradicijo. Tukaj ima svoje prostore še danes.

Danes je to družinsko podjetje, saj se mu je pridružil sin Aleš in pod mentorstvom očeta Milana ter ekipo zaposlenih skupaj izdelujejo izdelke tako za najbolj zahtevne kupce kot tiste, ki imajo raje bolj preproste stvari. Vedno so pripravljeni prisluhniti idejam in željam strank, saj bodo le na takšen način lahko izdelali izdelek, s katerim bo stranka zadovoljna.

  • Click to enlarge image zmaj.jpg
  •  </