kovastvo ocko kovane ograje bel logo

Kako do svojega izdelka?

Prisluhnili bomo vašim željam in idejam ter vam izdelali izdelek, ki bo za vas najboljši, unikaten in kakovosten.

Želite ponudbo?

ALI

Pokličite in se dogovorite
za brezplačen ogled na:

DESIGN: Če niste prepričani o ustreznosti modela, vam pri tem pomagamo tako, da na podlagi fotografij ali ogleda objekta skupaj najdemo ustrezno rešitev. Z izrisom in vizualizacijo se lahko lažje odločite za vaš izdelek. Svetujemo vam glede oblike, izdelave, barve ter tehničnih rešitev glede montaže.

D / I / M - DESIGN - IZDELAVA - MONTAŽA

KAKO DO SVOJEGA IZDELKA?

TRIJE KORAKI: DESIGN, IZDELAVA, MONTAŽA

DESIGN

Če niste sigurni o ustreznosti vzorca, vam pri tem pomagamo tako, da na podlagi fotografij ali ogleda objekta skupaj najdemo ustrezno rešitev. Z izrisom in vizualizacijo izdelka se lahko lažje odločite za vaš izdelek. Svetujemo vam glede oblike, izdelave, barve ter tehničnih rešitev glede montaže.

Pri izdelavi vhodnih vrat vam izdelamo projekt za gradbena dela ter načrt inštalacij za el. povezavo ter kasnejšo montažo avtomatizacije.

IZDELAVA

Na podlagi designa se izdelek izdela, izdelavo lahko tudi spremljate preko družabnega omrežja ali E-pošte. Vsi naši izdelki za zunanjo uporabo so vroče cinkani v pocinkovalnici Celje, zaradi česar so zaščiteni proti koroziji, s tem pa ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja; zaključni del pred montažo je barvanje, ki da izdelku končni pečat.

MONTAŽA

Na podlagi večletnih izkušenj vam lahko zagotavljamo kvalitetno montažo, ki je bistvena, da vam bodo izdelki služili več let.

ALI IMATE VPRAŠANJE?

Z veseljem vam pomagamo!