kovastvo ocko kovane ograje bel logo

Kako do svojega izdelka?

Prisluhnili bomo vašim željam in idejam ter vam izdelali izdelek, ki bo za vas najboljši, unikaten in kakovosten.

Želite ponudbo?

ALI

Pokličite in se dogovorite
za brezplačen ogled na:

DESIGN: Če niste prepričani o ustreznosti modela, vam pri tem pomagamo tako, da na podlagi fotografij ali ogleda objekta skupaj najdemo ustrezno rešitev. Z izrisom in vizualizacijo se lahko lažje odločite za vaš izdelek. Svetujemo vam glede oblike, izdelave, barve ter tehničnih rešitev glede montaže.

Kovinska ograja Max in podjetje drva.info

Spoštovano podjetje Kovaštvo Očko in ekipa na https://ocko.si/,

Želim izraziti iskreno pohvalo za odlično delo, ki ste ga opravili pri izdelavi notranje in zunanje ograje na našem poslovnem objektu www.drva.info, ter tudi pri izvedbi ograje na naši zasebni na Proseniškem v Šentjurju.

Vaša strokovnost, zanesljivost in predanost kakovosti so nas resnično navdušile. Ograje ne le izpolnjujejo, ampak presegajo naša pričakovanja glede estetike, trajnosti in funkcionalnosti. Vaša ekipa je pokazala visoko stopnjo strokovnosti in natančnosti, pri čemer so upoštevali vsak detajl, kar se jasno izraža v končnem rezultatu.

Zahvaljujemo se vam tudi za odlično komunikacijo skozi celoten postopek, vašo pripravljenost prisluhniti našim potrebam in skrb za zadovoljstvo strank. Delo ste opravili v dogovorjenem času in znotraj predvidenih stroškov, kar smo zelo cenili.

Veseli smo, da smo izbrali Kovaštvo Očko za ta projekt in bi z veseljem priporočili vaše storitve vsem, ki iščejo zanesljivega in strokovnega izvajalca za izdelavo ograj.

Hvala vam še enkrat za odlično delo in se veselimo morebitnega sodelovanja v prihodnosti.

Lep pozdrav,

Max Planinšek gozd. ing. direktor Ingles d.o.o. www.drva.info

ALI IMATE VPRAŠANJE?

Z veseljem vam pomagamo!